Események

Igen Debrecen – 2020

Az IGEN Debrecen képzés társadalmi innovációs projektek és startupok elindítását támogatja. A 2014-es évben cégünk – a  PlanMaster Fogászati Szoftver Kft. – is részt vett saját fejlesztésű szoftverével a képzésen. Ezt követő években cégünk dinamikusan fejlődő, felfelé ívelő pályára lépett. Szoftverünk további innovatív, egyedi megoldásokkal gazdagodott, elégedett előfizetőink száma növekedett.  Örülünk hogy a sikereinkhez vezető út egyik mérföldkövének számító vállalkozói képzés által a 2020-as évben szervezett rendezvényen, már kiállítóként jelenhettünk meg.

IgenDebrecen-planmaster-kiallito

Igen Debrecen -2020

Érdekes volt számunkra látni ezeket a kezdő ötletgazdákat, vállalkozókat a hosszú útjuk elején, akkor amikor még nem rendelkeznek jól működő csapattal, akkor amikor még az ötlet és az elszántság mellé nem társul komoly üzleti szakértelem. Mi magunk is úgy gondoljuk – a szakmai zsűrivel egyetemben -, hogy több megvalósításra igenis alkalmas, felkarolásra érdemes projekt versengett a döntőben ezen a napon.

Igen-Debrecen-kepzes-ztrack-planmaster

zTrack csapata

Szívből gratulálunk a nyertes csapatnak, a zTracknek és az összes résztvevőnek kívánjuk, hogy további előrelépéseket tegyenek a termékfejlesztés és az ötlet validáció terén.

Tervünk, hogy a 2021-es évben is részt vegyünk ezen a rendezvényen, hogy megismerhessük közelebbről a régió sikeres vállalkozóinak következő generációját, hogy szakmai tudásunkkal, sokéves tapasztalatunkkal – igény esetén – támogassuk őket.

A képzéssel kapcsolatban további információkat az alábbi honlapon lehet találni: igendebrecen.hu

Címkék: , , , , · 2020-01-08 · 08:40