Hírek

Tartható az EESZT kötelező adatszolgáltatásának dátuma?

Minden fogászat csatlakozott az EESZT-hez 2020 január elsejei dátummal, de ezzel a feladatok sora nem ért végét, inkább csak elkezdődött. A következő fontos dátum az egészségügyi szolgáltatók számára, a fogorvosoknak a 2020. június 1. Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térnek (EESZT) az adatszolgáltatás ettől a naptól kötelező! Mi úgy gondoljuk, hogy hatalmas kihívás ez az időszak az egyszékes fogászati rendelőknek ugyanúgy, mint egy sok székes fogászati klinikának. A fogászati rendelők zárlata közben egy ilyen dátum, egy ilyen kötelezettség csak további nehézséget okoz.

Megkérdeztük a fogorvosokat a közösségi médiában, hogy mit szólnak ehhez a dátumhoz. Az eredmény magáért beszél: 

Ugyanaz a nő mutat okét meg nemet is fogorvosi ruhában kék háttérrel
Mi lesz a dátummal?

Erre a kérdésre sajnos mi sem tudjuk jelenleg a választ, csak remélni tudjuk, hogy tolódik ez a dátum. A rendelők zárva tartanak, igyekeznek átvészelni ezt az időszakot. Kitartani, megtartani az alkalmazottakat, az asszisztenseket, a recepciósokat. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk a fogászatokért Magyarországon egyrészt ajánljuk az EESZT akkreditált fogászati szoftverünket, a PlanMastert minden fogorvos számára. (Partnereinknek csupán egy gombnyomás az EESZT adatszolgáltatás, számukra ez a kérdés rendezett.) Másrészt fogászati tervkészítőnkre egy egyedüálló akciót dolgoztunk ki.

Ingyenes online bemutató

Az EESZT akkreditált PlanMaster fogászati szoftvert most ingyenesen bemutatjuk Önnek egy skype-os megbeszélés folyamán. Egy új, a felhasználó számára ismeretlen szoftvert nem könnyű egyedül tesztelni, kipróbálni. Mi a leendő ügyfeleinknek a skype bemutatót javasoljuk elsősorban. Egy ilyen bemutatón, mi akik értünk a szoftverhez megmutatjuk működés közben az összes modult, amit beépítettünk a PlanMasterbe. Így látható az, hogy a betanulási szakasz után milyen módon könnyítheti meg a fogászati praxis működését.

Ingyenes fogászati tervkészítő

Fogászati tervkészítőnket most ingyenesen (a zárlat ideje alatt és további  három hónapig.) rendelkezésére bocsátjuk minden magyarországi fogászatnak. Ráadásul feltöltjük az adatait, árlistáját és be is tanítjuk Önt, mindezt mindenféle kötöttség nélkül, teljesen ingyen! Itt fontos megjegyeznünk, hogy a fogászati tervkészítő, nem a teljes szoftverünk. A PlanMaster fogászati tervkészítő szoftvert nemcsak olyan fogászatoknak ajánljuk, akik még papír alapon dolgoznak, olyanoknak is, akiknek már van betegnyilvántartó programjuk és azzal elégedettek, mivel ez a szoftver mindentől függetlenül nagyon hasznos része tud lenni a fogászatoknak.

A fogászati munkafolyamat elejétől a végéig való digitalizálása könnyebbé, hatékonyabbá teheti a dolgokat mind a fogorvos, mind a beteg számára. Hiszünk abban, hogy a digitalizáció már nem a jövő, hanem a jelen, ugyanakkor az adatszolgáltatás kötelezővé tételének időpontja most nem megfelelő a fogászatok számára!

Címkék: , , , , , , , · 2020-04-24 · 11:19